Δεκάωρη «αιχμαλωσία» Αποστόλου από τους αγρότες στην Κομοτηνή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκλωβισμένος στην Κομοτηνή βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, με τους αγρότες να παραμένουν έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης.

Την ίδια στιγμή νέα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κτίριο, όταν αγρότες έσπασαν τζάμια, έκαψαν λάστιχα και πέταξαν καπνογόνα.

 

 

 

 

«Θα τους περιμένω όση ώρα χρειαστεί να έρθουν να κουβεντιάσουμε», σημείωσε ο υπουργός, σε δήλωσή του που έγινε νωρίτερα στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο -όπως μεταδίδει το xronos.gr, η είσοδος του κτιρίου παραμένει περικυκλωμένη από εξαγριωμένους παραγωγούς οι οποίοι ζητούν να δουν τον υπουργό με δικούς τους όρους.

Αντιπροσωπεία των αγροτών συναντήθηκε ωστόσο με τον κ. Αποστόλου. Οι εκπρόσωποι των παραγωγών επανέλαβαν τη θέση τους ότι ο υπουργός θα πρέπει να τους δεχθεί όλους και επιπλέον θα πρέπει η κυβέρνηση να αποσύρει τα φορολογικά μέτρα που τους θίγουν και να μην περάσει τα μέτρα του προβλέπει το προσχέδιο του Ασφαλιστικού.

Ο υπουργός παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή. Οι αγρότες από τη μεριά τους δηλώνουν ότι θα περιμένουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr αναμένεται να καταφθάσουν και άλλοι αγρότες από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα το πρόγραμμα του υπουργού στην Ξάνθη και την Καβάλα αναμένεται να ματαιωθεί.

thetoc.gr