Φόβοι για νεκρούς στις Σέρρες λόγω κακοκαιρίας – Αυτοκίνητο παγιδεύτηκε σε χείμαρρο – Δεν πρόλαβαν να βγουν οι επιβάτες!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο ρέμα Κρουσοβίτης Σερρών για την απεγκλωβισμό επιβατών ενός αυτοκινήτου, που έχει πέσει στα ορμητικά νερά. Όπως μετέδωσε το Mega, οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από κατοίκους που είδαν το αυτοκίνητο να παρασύρεται μέσα στον χείμαρρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες βλέπουν μέσα στο όχημα ένα άτομο στη θέση του συνοδηγού, που όμως δεν δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχουν και άλλοι επιβάτες.

Και ενώ η αγωνία στις Σέρρες κορυφώνεται, οι εικόνες από την κατάρρευση γέφυρας του Πηνειού στην Διάβα της Καλαμπάκας κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Στη γέφυρα είχαν δημιουργηθεί από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου δίνες στο κεντρικό πηδάλιο. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά ήταν αδύνατον να αποτρέψουν την κατάρρευση.

Η πρόσβαση στη γέφυρα έχει διακοπεί, η κίνηση διοχετεύεται από άλλες γέφυρες του Πηνειού στην περιοχή, οι οποίες ωστόσο και αυτές βρίσκονται σε… οριακή κατάσταση. Μαζί με τη γέφυρα ο ποταμός παρέσυρε και ένα τεχνητό φράγμα που είχε κατασκευαστεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η γέφυρα ήταν κατασκευής του 1982.

 

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

 

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Πηγή: trikalavoice.gr