θύματα και στην Αμφιλοχία από τον "εκπρόσωπο" θεατρικής παραγωγής που αποσπούσε χρηματικά ποσά

Ο δράστης προσποιούνταν εκπρόσωπο θεατρικής παραγωγής και αποσπούσε χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες. Ειδικότερα, ο δράστης, εξαπάτησε επιχειρηματίες, παριστάνοντας τον εκπρόσωπο θεατρικής εταιρείας και τους απέσπασε…

amfiloxia

Ο δράστης προσποιούνταν εκπρόσωπο θεατρικής παραγωγής και αποσπούσε χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες.

Ειδικότερα, ο δράστης, εξαπάτησε επιχειρηματίες, παριστάνοντας τον εκπρόσωπο θεατρικής εταιρείας και τους απέσπασε χρήματα με το πρόσχημα της πραγματοποίησης θεατρικών παραστάσεων.
Ο 60χρονος δράστης συνελήφθη στις 31-12-2015 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει με την απατηλή του μέθοδο το χρηματικό ποσό των (1.235) ευρώ μέχρι την 31 Δεκεμβρίου.  Από τις αρχές Ιανουαρίου κι αφού ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος , «δάγκωσε» αρκετούς ευαισθητοποιημένους επιχειρηματίες της Αμφιλοχίας οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν στην τέχνη, άγνωστο ποσό, αλλά σίγουρα πολύ περισσότερα από τα παραπάνω.  Ο δράστης, αξιολογούσε το τίμημα, ανάλογα με το θύμα και τα ποσά που ζητούσε ήταν από 30 έως 50 ευρώ, έκδιδε μάλιστα και αποδείξεις ενώ παράλληλα δε δίσταζε να χρησιμοποιεί ονόματα ατόμων που κατέχουν υψηλές θέσης στο δήμο κι άλλους φορείς.

Το θέμα είχε αποκαλύψει το sinidisi.gr