Εντυπωσιακή και μαχητική η συμμετοχή των δικηγόρων του Αγρινίου, στην πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

8ae33b54-dd56-48d2-b6aa-9de9f67d223a
088abf3a-9a3d-4204-9dd8-45ed128e80ca1576e923-4b7d-485a-ac02-8a9ff7d6217b

Κλειστή η οδός Σταδίου από την πορεία

που πραγματοποιούν δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογράφοι κατά του νέου ασφαλιστικού.

Όπως δηλώνουν αν εφαρμοστούν τα μέτρα που προβλέπονται στο ασφαλιστικό θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Λένε ακόμη πως δεν θέλουν αυξημένες εισφορές και ζητούν την απόσυρση των νέων μέτρων, καθώς «θα δίνουμε τα περισσότερα σε φόρους συν τις εισφορές». Είναι από τις σπάνιες φορές που συναντά κανείς κοινωνικές ομάδες αυτού του είδους να βγαίνουν στον δρόμο και αυτό κάτι δείχνει. Μάλιστα χρησιμοποίησαν και «δανεικά» συνθήματα από το παρελθόν…  Εντυπωσιακή και μαχητική είναι η συμμετοχή των δικηγόρων του Αγρινίου, στην πορεία διαμαρτυρίας προς στη Βουλή(φωτο),οι οποίοι έφθασαν στην Αθήνα με λεωφορεία που αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το Αγρίνιο.

 

Ο πρόεδρος  του ΔΣΑγρινίου Λεωνίδας Υφαντής , με δήλωσή , καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για τους νέους επιστήμονες -που, όπως υποστηρίζει, θέτει χιλιάδες από αυτούς στο περιθώριο- και να αναθεωρήσει τη γραμμή και την πλεύση που έχει χαράξει και να οδηγηθεί στην κοινή λογική που έχει χαθεί σε αυτόν τον τόπο.

Ο κ. Υφαντής, αναφερόμενος στην κινητοποίηση που πραγματοποιούν σήμερα οι δικηγόροι στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι «οι δικηγόροι θα δώσουν σήμερα μια απάντηση στον υπουργό Εργασίας και στην κυβέρνηση συνολικά να δούνε ποιοι εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου και ποιοι τη μειοψηφία. Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει, από τον κλάδο μας».