Τραγωδία στου Ζωγράφου: 67χρονος με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανός

Αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα – Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική

Ένας άντρας με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή του και αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Στις 7:54 το πρωί, οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός άντρα μετά την πυρκαγιά στο διαμέρισμα.

Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο άντρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά για τον 67χρονο που ήταν μαζί τους, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί λόγω προβλημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα.

protothema.gr