Η Συνέντευξη Τύπου Μαντζουράκη – Βεργέτη (VIDEO)

Ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε στην Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Θα αρχίσω κάπως διαφορετικά. Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ και το ευχαριστήθηκε. Είχαμε μια ομάδα που δούλεψε πάρα πολύ στο γήπεδο, ήθελε το παιχνίδι και άξια το πήρε».

Ως προς τον στόχο αποποιήθηκε αυτόν που τέθηκε το καλοκαίρι και είπε:  « Θα μπορούσαν να  είναι άλλες οι ερωτήσεις πριν από το παιχνίδι. Γι’ αυτό θα μείνουμε στις προηγούμενες τοποθετήσεις για να είμαστε σφιχτοί και προσεκτικοί. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε βήμα – βήμα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Βλέπετε κι εσείς ότι οκτώ εννιά ομάδες είναι μαζί, στους 18-20 βαθμούς. Άρα αν εμείς λέμε ότι θέλουμε να πάμε πιο ψηλά το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν δυο βαθμούς παραπάνω από εμάς. Επίσης, κάτι που δε θέλω να μου διαφύγει, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο διαιτητή για το δεύτερο ημίχρονο! Τονίζω, για το δεύτερο ημίχρονο».

Για τους νέους παίκτες που παίρνουν φέτος χρόνο συμμετοχής, απάντησε: « Κατ’ αρχήν θα πρέπει να διευρύνουμε το ρόστερ μας, μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Όποια παιδιά δουλεύουν θα πάρουν τις ευκαιρίες και χάρηκα πάρα πολύ που ο πιο νεαρός επαγγελματίας μας (ο  Βασιλούδης) όλα τα λεπτά που μπήκε σήμερα ήταν ενεργοποιημένος. Δούλεψε πάρα πολύ».

Για τα  μεταγραφικά: « Αν πάρουμε κάποιο παίκτη να χαρούμε εκείνη τη στιγμή γιατί τον πήραμε. Υπάρχει κάτι κοντά αλλά όχι τελειωμένο».

Ως προς τη σημσία της νίκης για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είπε: «Είναι μία νίκη που τη θέλανε πολύ τα παιδιά για να φύγουν από τη θέση που ήμασταν και ενδεχομένως θα μας συνοδέψει με καλύτερο ηθικό στο επόμενο παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Βεργέτη ήταν: «Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό όπου και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη χάσαμε από δύο στιγμές αδράνειας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που μας δόθηκαν και γι’ αυτό χάσαμε».

Για την έλλειψη ρυθμού στον Αστέρα: «Αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο που μας πίεσε πολύ, ήταν πολύ καλός και ήθελε τη νίκη γιατί ήθελε να ξεφύγει από τη θέση στην οποία βρισκόταν».

 

papaioannou