Με «φόντο» το FinalFour

Στον προημιτελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα συμμετάσχει ο Παναιτωλικός, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στο FinalFour  του θεσμού.

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Αγρινίου  θα αγωνιστεί απέναντι στην φημισμένη Αναγέννηση Άρτας  σήμερα (Σάββατο) 9 Ιανουαρίου  και ώρα 20.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου « Μιχάλης Κούσης». Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να παραστεί στον αγώνα και να εμψυχώσει την ομάδα.

Παράλληλα  θέλοντας να ενισχύσει «To Χαμόγελο του Παιδιού» στο δύσκολο έργο του, συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη εικαστικής δημιουργίας, παιχνίδια, και είδη καθαριότητας από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο PanCafe στο γήπεδο καθώς και στο ΔΑΚ την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

 

Μπάσκετ της Αστυνομίας

Για τέταρτη χρονιά η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.