Στην Πάτρα ο 35χρονος συζυγοκτόνος και ο 4χρονος Φοίβος; – Συναγερμός στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. και εκτεταμένες αναζητήσεις

Αρκετά είναι τα τηλέφωνα που έχει δεχθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας από πολίτες που αναφέρουν πως σε κάποια περιοχή της Πάτρας πιθανότατα είδαν τον 35χρονο συζυγοκτόνο Λέσι Τζέιμς Κλωντ, ο οποίος ανήμερα των Θεοφανείων δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο σπίτι της στη Χαλκιδική, μπροστά στα μάτια του μικρού τους γιου, Λέσι Φοίβου, 4,5 ετών, τον οποίο στη συνέχεια άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Μερικές μόνο από τις περιοχές που έχουν δώσει οι κάτοικοι της αχαικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, όπου είδαν είτε έναν μεγάλο άνδρα είτε ένα παιδί που να προσομοιάζουν τα χαρακτηριστικά του, είναι ο Φάρος, η πλατεία Υψηλών Αλωνίων κ.α.

8a1.jpg

Στο σημείο σπεύδουν άμεσα αστυνομικοί όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί πατέρας και γιος.

Το θρίλερ της αναζήτησης συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα και στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΕΛ.ΑΣ. και το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσαν στη δημοσιότητα τις  φωτογραφίες του 35χρονου Αλβανού και του 4,5 ετών γιου του, αναζητώντας κάποια πληροφορία από άτομα που τυχόν είδαν τον 35χρονο με το παιδάκι.

8a2.jpg

Επίσης, με σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πρόκειται για τον:

LESI James του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

amber-alert_0_1.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του και συνακόλουθα η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

tempo24.gr