ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμος6ο αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

6ο αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

6ο αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

Η ομάδα πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών  πραγματοποιεί εφέτος το καλοκαίρι  το έκτο (6ο) αντάμωμα των συγχωριανών μας, στη Βαλμάδα Βάλτου, στη γενέτειρά μας.

Το αντάμωμα θα γίνει το  πρωί του Σαββάτου  17 Αυγούστου 2019 και περιλαμβάνει:

Α) Τη συμμετοχή  των συγχωριανών, καλεσμένων,   φίλων του χωριού  και προσκυνητών στην  Αρχιερατική  θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας,  Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ.κ. Κοσμά , στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας  (07.00 π.μ. μέχρι 10.00 π.μ.).

Β) Τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων στο παραδοσιακό θρησκευτικό πανηγύρι, στον προαύλιο χώρο  του Ιερού Ναού, αμέσως μετά  τη θεία λειτουργία.

Το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού αναβιώνει τα έθιμα του τόπου μας και την πατροπαράδοτη φιλοξενία των παλαιότερων γενεών. Αποτελεί ευκαιρία και στις νεότερες γενιές να υιοθετούν ό,τι θετικό τους κληροδοτούν οι μεγαλύτεροι.

Θα είναι  ιδιαίτερη τιμή και χαρά  να βρίσκονται  στην εκδήλωσή μας εκπρόσωποι των  αιρετών  αρχόντων  του τόπου μας, αλλά και   συγχωριανοί ,  φίλοι του χωριού και λοιποί προσκυνητές, όσοι θέλουν και μπορούν ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής ή μόνιμης διαμονής τους.

Θυρανοίξια στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην Κατούνα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr