Πρώτο «ρήγμα» στην παράταξη Κωνσταντάρα στο Θέρμο

Τι δηλώνουν στη «Σ» ο παραιτηθείς Σύμβουλος και ο  Δήμαρχος

Πρώτο ρήγμα για

την παράταξη του Σπύρου Κωνσταντάρα στο Δήμο Θέρμου, μετά την προ ημερών ανεξαρτητοποίηση, όπως πληροφορήθηκε η «Σ», του Ευθυμίου Μητρομάρα από την πλειοψηφία. Ο κ. Μητρομάρας, διαχώρισε την θέση του από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Θέρμου, παραμένοντας όμως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και επαληθεύοντας με τον τρόπο αυτό, το τεταμένο κλίμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ανδρών, για θέματα που αφορούν την περιοχή.

Η «Σ» επικοινώνησε με τον κ. Μητρομάρα ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως «η ανεξαρτητοποίηση μου έγινε για λόγους «μη συνεργασίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επισημαίνοντας πως στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αναφερθεί εκτενώς στους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή.

Στον αντίποδα, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας δήλωσε στην «Σ» πως «οι πολίτες θα κρίνουν από τις πράξεις του τον καθέναν. Το έργο της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται αταλάντευτα και με γοργούς ρυθμούς».

Όπως εύκολα λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε, η επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ δεν αποκλείεται να ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης. Μεταξύ των δύο ανδρών και… πρώην πλέον «συντρόφων» φαίνεται να υπήρχε εδώ και καιρό πρόβλημα επικοινωνίας και συνεννόησης, για διάφορα θέματα του Δήμου, τα οποία αποτέλεσαν την αιτία ρήξης μεταξύ των δύο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Σ» για τους γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στο Θέρμο, η παραίτηση Μητρομάρα δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Επί της ουσίας λοιπόν θα λέγαμε επήλθε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «πολιτικού διαζυγίου»…        

xondros1