Φωτιά σε διαμέρισμα στις Εργατικές κατοικίες Σταδίου - Το χειρότερο δώρο για τον ιδιοκτήτη ανήμερα της γιορτής του (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πριν λίγη ώρα, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις εργατικές κατοικίες του Σταδίου, ξέσπασε φωτιά σε τζάκι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σημείο. Οι ζημιές που…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠριν λίγη ώρα, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στις εργατικές κατοικίες του Σταδίου, ξέσπασε φωτιά σε τζάκι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σημείο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι ήταν ευτυχώς περιορισμένες, ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου με 3 οχήματα και συνεργείο της ΔΕΗ, η οποία διέκοψε την παροχή ρεύματος στο διαμέρισμα, για λόγους ασφαλείας.

Λόγω της εξωτερικής μεταλλικής καμινάδας που υπάρχει στο τριώροφο οικοδόμημα, η πυρκαγιά επεκτάθηκε μέχρι τον τρίτο όροφο, χωρίς ωστόσο να προκληθούν μεγάλες ζημιές.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που σημειώθηκαν οι ζημιές, ονομάζεται  Γιάννης και όπως πολλοί γείτονές έλεγαν στο sinidisi.gr "κοίτα δώρο που του "έτυχε" ανήμερα της γιορτής του".

Κων/νος Χονδρός

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA