Ηλεία: Κλοπές μεγάλης λείας στο σημερινό αστυνομικό δελτίο

Στο Νοσοκομείο του Πύργου, μεταφέρθηκε ένας 45χρονος άνδρας που το απόγευμα του Σαββάτου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, στην οδό Αλφειού, στον Πύργο.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 45χρονος, εξετράπη δεξιά της πορείας της και ανετράπη, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού. Τα αίτια του ατυχήματος, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Με λεία 450 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, χρυσά και ασημένια, αξίας 300 ευρώ, έφυγαν οι άγνωστοι δράστες από σπίτι που διέρρηξαν στην Ηράκλεια.

Η διάρρηξη υπολογίζεται ότι σημειώθηκε από την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου. Οι δράστες, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα 1ου ορόφου της κατοικίας 68χρονου και αφού αναστάτωσαν και έψαξαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν τα παραπάνω.

Εξάλλου, όπως κατήγγειλε χθες το πρωί στο Α.Τ Κρεστένων, 68χρονος από τον Γρύλλο, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, άγνωστοι δράστες, παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του αδελφού του – που επίσης ζει στην Αθήνα – και αφού έψαξαν όλο το σπίτι, πήραν μία τηλεόραση, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 150 ευρώ.

Λάδι, αγροτικά εργαλεία και άλλα μηχανήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 4.000 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αποθήκη στο Κατσικάρι. Οι δράστες, έκοψαν το σύρμα της περίφραξης και αφού ξήλωσαν μέρος της σκεπής – που είναι φτιαγμένη από ελενίτ – μπήκαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν 350 κιλά λάδι σε δοχεία και διάφορα αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα.

Πηγή: patrisnews.com