Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται η αγωνία για τους δύο νέους εξαφανισθέντες – Οργώνουν την περιοχή οι Αρχές (ΦΩΤΟ)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ώρα 19:15

Διακόπηκαν οι έρευνες για την ανεύρεση των δυο ανδρών

Σταμάτησαν για σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων ανδρών και θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας. Ωστόσο η αστυνομία συνεχίζει να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα της υπόθεσης συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τις τελευταίες κινήσεις τους πριν εξαφανιστούν, από γνωστούς και  φίλους των αγνοουμένων καθώς και από θαμώνες των καταστημάτων στα οποία διασκέδασαν. Πληροφορίες λένε πως σε κάποιο από τα νυχτερινά κέντρα που επισκέφθηκαν είχαν διένεξη με κάποιους άλλους θαμώνες, πληροφορία που ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν οι Αρχές. Οι αυριανές έρευνες θα ενισχυθούν και από εναέρια μέσα.

aixmi-news.gr

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι αναζητήσεις εστιάζονται στην περιοχή του Νεοχωρίου όπου φαίνεται να χάνεται το σήμα της κινητής τηλεφωνίας των δύο αγνοούμενων μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος αυτοκινήτου που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα ή εκτροπή, ενώ η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Η ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου αυτή την ώρα κάνει αναζητήσεις στην παραποτάμια περιοχή από Πεντάλοφο μέχρι Παλαιομάνινα. Πληροφορίες λένε ότι οι δυο αγνοούμενοι φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο της Πενταλόφου θέλησαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στο Νεοχώρι.

aixmi-news.gr

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο Αιτωλοακαρνάνων που από το πρωί της Πρωτοχρονιάς αναζητούνται. Πρόκειται για τον Βασίλη Γρατσάνη του Κωνσταντίνου από το Ξηρόμερο και τον Πενταλοφιώτη Ιωάννης Κορδώσης. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν ένα μαύρο TOYOTA COROLLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τα ξημερώματα και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Από τότε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και οι οικογένειές τους δήλωσαν εξαφάνιση χθες το απόγευμα.

Η αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας αναζητά τα δύο άτομα, ενώ στην έρευνα συμμετέχει και η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και για την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε,να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα: 26320411636937097075, 6981227424 και 6944271647.

Τις έρευνες από πλευράς αστυνομίας, συντονίζει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

andras1

andras