Πρωτοχρονιάτικος Ντιένγκ

Τυπικού χαρακτήρα θέματα ήταν αυτά που ανέβαλαν την άφιξη του Σεϊκού Ντιένγκ στο Αγρίνιο, για λογαριασμό του Παναιτωλικού, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ. Περιμένουν δε τον  Σενεγαλέζο μέχρι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (Παρασκευή), το αργότερο  Σάββατο.

Ο 22χρονος, όπως προκύπτει,  βρίσκεται στη Νορβηγία αυτές τις ημέρες και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν δώσει την είδηση πως επρόκειτο να αφιχθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί να πάρει μέρος στην προπόνηση. Την Τρίτη δεν υπήρξε νέα πληροφόρηση για την ημερομηνία άφιξης κι όπως σας μεταφέραμε στο ρεπορτάζ η ανησυχία για πιθανή εμπλοκή στην μεταγραφή του ήταν αμυδρή. Υπήρξε όμως και μετά τις νέες επαφές ο επίσημος Παναιτωλικός διαβεβαίωνε (την Πέμπτη) πως η απόκτηση του παίκτη είναι απλά θέμα χρόνου και διαδικασιών.

Με την άφιξη του Ντιένγκ λογικά θα υπάρξει υπογραφή συμβολαίου, μετά τις εξετάσεις, καθώς ένα δημοσίευμα που ανέφερε δοκιμή του ποδοσφαιριστή από τον Ματζουράκη πριν υπογράψει, δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Όσο για την αξία του Σενεγαλέζου δεν είναι… αυταπόδεικτη από την μέχρι τώρα παρουσία του στα γήπεδα της Νορβηγίας και ίσως η απόκτησή του πιθανότατα έχει τον χαρακτήρα εναλλακτικής λύσης για Βιγιαφάνες και Κάπελ, οι οποίοι προβλέπεται να αποχωρήσουν έως το καλοκαίρι. Η διάρκεια  του συμβολαίου του Σεϊκού Ντιένγκ ίσως φανερώσει κατά πόσο τον πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας, ή αν θέλουν να τον τσεκάρουν για κάποιο διάστημα.