Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς 3 εκατομμυρίων σε εργαζομένους του Καρέλια!

Μπόνους, επιδόματα, δώρα και λαχνοί περίμεναν και φέτος τους εργαζόμενους στην εταιρεία Καρέλια Α.Ε, η οποία συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να μοιράζει σε εκείνους μέρος των καθαρών κερδών της!

Όλες οι έκτακτες οικειοθελείς παροχές, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonus, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3.000.000 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η εταιρεία.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παροχές δίνονται καθαρές, δηλαδή η Εταιρεία θα καλύψει όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους από τις παροχές αυτές.

Τη σχετική ανακοίνωση πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ανδρέας Καρέλιας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πρωτοχρονιάτικη εορτή των εργαζομένων στην Καλαμάτα.

Αναλυτικότερα, οι έκτακτες οικειοθελείς παροχές είναι οι εξής:

1. Το επίδομα «χειμερινής στολής-γαλοπούλας» θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι 800,00 ευρώ. Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.

3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00.

4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2015, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 500,00.

5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2015.

6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από € 1.700, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00.

7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.200 έως € 1.699, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.500 ευρώ.

8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.199 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €2.500,00.

Επίσης:

9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές € 1.201 έως € 1.699 και οι οποίοι έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750,00.

10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως € 1.199 και οι οποίοι έχουν από 2ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 450,00 για κάθε ανήλικο παιδί.

11. Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι € 800,00.

Ο κ. Καρέλιας μεταξύ άλλων τόνισε:

«Σε λίγο το 2015 φεύγει. Μια χρονιά κατά την οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε, πέραν των γνωστών προβλημάτων και προκλήσεων (εντονότατος ανταγωνισμός, αύξηση λαθρεμπορίου, επιβολή μέτρων εναντίον του προϊόντος μας) και προβλήματα άγνωστα για όλους μας, που δεν είχαν να κάνουν με τη δική μας Εταιρεία: τις συνεχείς αμφισβητήσεις της χώρας στο εξωτερικό, το μαρτύριο – μένουμε ή φεύγουμε από το ευρώ, το κλείσιμο των τραπεζών, τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, πράγματα πρωτόγνωρα και ανήκουστα για οποιαδήποτε διεθνή επιχείρηση τον 21ο αιώνα.

Σήμερα όμως, τελευταία μέρα του χρόνου, μπορούμε να πούμε ότι κατά γενική ομολογία η χρονιά που μας αποχαιρετά κύλησε για την Εταιρεία μας καλά. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η Εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς…

Είναι σίγουρο ότι το επόμενο πεντάμηνο θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο, θα είναι κουραστικό και πρωτόγνωρο. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας και θα πρέπει να εξαφανίσουμε όλες μας τις αδυναμίες, θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί τον ρόλο του και να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για ότι πετύχαμε όλοι μαζί την χρονιά που πέρασε και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2016. Καλή χρονιά!»