Νέες χειροκίνητες σκούπες για την καθαριότητα του Αγρινίου

Ο τομέας καθαριότητας εμπλουτίζει τον «στόλο» του για μια καθαρότερη πόλη

«Η καθαριότητα είναι

η μισή αρχοντιά» και ο Δήμος Αγρινίου εδώ και χρόνια έχει πετύχει να θεωρείται μία από τις καθαρότερες πόλεις της Ελλάδος! Στο πλαίσιο αυτό η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, χθες προμηθεύτηκε 9 χειροκίνητες σκούπες για την μεγαλύτερη απόδοση των εργαζομένων στην τομέα της καθαριότητας, με πολύ λιγότερο κόπο! Πλέον, με την προμήθεια των μέσων αυτών οι υπάλληλοι του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να παράγουν σε λιγότερο χρόνο περισσότερη δουλειά προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος.

Ο Δήμος Αγρινίου είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που προχωρούν στο συγκεκριμένο βήμα που αφορά στην καθαριότητα. Αμέσως μετά την προμήθεια έγινε και η πρώτη δοκιμή στον πεζόδρομο της οδού Χαριλάου Τρικούπη, με εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ συγκέντρωσε και τα βλέμματα των περαστικών.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Ανδρέας Καλαμπαλίκης ανέφερε στη «Σ» πως «είναι πολύ αποτελεσματικά και πολύ αποδοτικά τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Οι υπάλληλοι θα αποδίδουν καλύτερα και θα εργάζονται πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα. Με τα σάρωθρα αυτά θα μπορούμε να καλύψουμε πολύ περισσότερους κοινόχρηστους χώρους και δρόμους της πόλης.

Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να καθαρίζουμε όλη την πόλη με τον τρόπο αυτό. Οι 9 εργαζόμενοι από το τμήμα καθαριότητας που δούλευαν με τις κλασικές σκούπες, πλέον θα έχουν τα εν λόγω μέσα και θα έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν τριπλάσιες αποστάσεις και τριπλάσιους χώρους σε σύγκριση με το σήμερα».

1 σαρωθρα
3 σάρωθρα

4 σάρωθρα

xondros1