Αναμνήσεις Κένταυρου

«Ζωντάνεψε» ξανά στις μνήμες πρωταγωνιστών του ο Κένταυρος Αγρινίου, μια ομάδα που την περασμένη δεκαετία έφτασε έως την Δ΄Εθνική και για πολλά χρόναο πρωταγωνιστούσε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν μια ομάδα απ’ την οποία πέρασαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου και – η αλήθεια είναι- μεσουράνησε χάρη στις πολύ μεγάλες προσπάθειες του Νίκου Χολέβα.

Οι παλαίμαχοι του Κενταύρου Αγρινίου συναντήθηκαν με την  τότε διοίκηση του Νίκου Χολέβα και μαζί τον Χριστόφορο Σαράκη, πρόσωπα  που βρίσκονται σήμερα  στην  Διοίκηση του  ΑΟ Φλόγας Παλαιομάνινας. Μάλιστα  αποφάσισαν να δημιουργήσουν  σύλλογο Παλαιχάχων Κένταυρου Αγρινίου, έχοντας  στόχο να συνεισφέρουν στο ποδόσφαιρο της περιοχής με όποιο τρόπο μπορούν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των  Νίκου  Χολέβα και Χριστόφορου  Σαράκη, ο προπονητής Κώστας Γιωτόπουλος που θήτευσε αρκετές σεζόν στην ομάδα κι ακόμα οι Βαλάντης Ζώης, Παναγιώτης Βραχωρίτης, Γιώργος Πλυταριάς, Θανάσης Κωστής, Δημήτρης Γκουρνέλος, Χρήστος Σαμψώνας, Βασίλης Μπακογιάννης, Ηλίας Μέντζος , Σωκράτης Ζαχαράκης , Δημήτρης Νικολόπουλος, Πολύκαρπος Καρβελάς, Γιώργος Παπασπύρος, Παναγιώτης Σαμαράς.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Κένταυρου αναφέρει: «Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο αλλά πάνω απ’ όλα για την ομάδα, έστω κι αν αυτή δεν υπάρχει σήμερα, μας έφερε και πάλι μαζί μετά από πολλά χρόνια. Με την ελπίδα πως κάτι ωραίο μπορεί να γεννηθεί από αυτή τη συνάντηση οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της ομάδας Κένταυρος Αγρινίου σας εύχονται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος».

sportait.gr