Ινδία: Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν τη μητέρα της - Το κορίτσι αυτοκτόνησε

Δύο άγνωστοι άντρες την απήγαγαν ενώ κοιμόταν και την βίασαν για να εκδικηθούν την μητέρα της που είχε μόλις κερδίσει τις τοπικές εκλογές Ένα 14χρονο…

ImageHandler.ashx

Δύο άγνωστοι άντρες την απήγαγαν ενώ κοιμόταν και την βίασαν για να εκδικηθούν την μητέρα της που είχε μόλις κερδίσει τις τοπικές εκλογές

Ένα 14χρονο κορίτσι κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι μην αντέχοντας το σοκ του βιασμού που υπέστη από δύο άγνωστους άντρες.

Η μητέρα της κοπέλας είχε μόλις κερδίσει τον αντίπαλό της στις τοπικές εκλογές στην περιφέρεια Μιρζαπούρ, στην βορειοανατολική Ινδία. Το ίδιο βράδυ εισέβαλαν στο σπίτι της δυο άντρες, απήγαγαν την 14χρονη κόρη της και την βίασαν ομαδικά, ως εκδίκηση για την εκλογική νίκη!

Το κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία, οι αρμόδιοι όμως την έστειλαν στο σπίτι της χωρίς να προβούν σε συλλήψεις. Λίγες ώρες αργότερα, το κορίτσι αυτοκτόνησε.

Ακολούθως οι δύο δράστες του βιασμού συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε ήταν συγγενείς του αντιπάλου της νικήτριας των εκλογών. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν πως η πράξη τους είχε κίνητρα εκδίκησης, με αφορμή το αποτέλεσμα.

protothema.gr