Μεταγραφές επί… χάρτου

Η «μεταγραφολογία» γύρω από τον Παναιτωλικό έχει αρχίσει και  δεν είναι τυχαίο πως άνθρωποι της ομάδας δίνουν σκόρπιες πληροφορίες για το τι «μέλλει γενέσθαι». Από τη…

fffffffff

Η «μεταγραφολογία» γύρω από τον Παναιτωλικό έχει αρχίσει και  δεν είναι τυχαίο πως άνθρωποι της ομάδας δίνουν σκόρπιες πληροφορίες για το τι «μέλλει γενέσθαι». Από τη ΠΑΕ διαρρέεται ότι δύο παίκτες από την Αργεντινή έχουν ήδη συμφωνήσει και προφανώς πρόκειται γι’ αυτούς που αναφέραμε σε προηγούμενο φύλλο πως αναμένονται σύντομα.

Μια επίσκεψη του Κεϊτά (φωτο) στο Αγρίνιο «άναψε» τις φήμες για επικείμενη απόκτησή του, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα. Ούτε για τις ενέργειες οι οποίες ξεκίνησαν για ένα ακόμα τερματοφύλακα, επιβεβαιώνονται, αν και όπως φαίνεται ο Ματζουράκης δεν έδωσε την συγκατάθεσή του για τον Άντριου Τζέιμς Χογκ της Καλλονής.

Παράλληλα υπάρχουν και οι παίκτες που δεν τα πήγαν καλά και πιθανότατα κάποιοι θα αποχωρήσουν, ειδικά εφόσον βρεθούν αντικαταστάτες. Ο Κόρσιενς,  που  αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω τραυματισμού δεν έχει προσφέρει, ούτε πείθει ότι θα μπορέσει στη συνέχεια παρότι διαθέτει καλά στοιχεία.

Ο Βασιλείου πιθανόν να βρεθεί στη λίστα αποδεσμεύσεων και υπάρχει πληροφορία ότι ο παίκτης έχει ήδη κάνει επαφή με ομάδα της Βορείου Ελλάδας.

Ούτε με τον Πόντες, ούτε με τον  Ματζουράκη κέρδισε...  πόντους ο Ρομέρο και δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη συνέχεια.  Έχει τέσσερις εμφανίσεις με 95  λεπτά συμμετοχής κι ένα γκολ.

Ο  Στεφανάκος, αν και  ξεκίνησε βασικός επί Πόντες, μόνο σίγουρος δεν μπορεί να αισθάνεται κι όσο η βούληση της ομάδας για ανεύρεση τερματοφύλακα αυξάνεται, τόσο η θέση του γίνεται επισφαλής.

Εκτός ο Ρουσκουζέδα

Ο Σεμπαστιάν Ρουσκουζέδα πήρε την 4η κίτρινη κάρτα την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή και  δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο,  που θα γίνει την  Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟ. Ο Αργεντινός  στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός σε εκτός  έδρας ματς  και στο 60΄αποβλήθηκε από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο. Ο  Παναιτωλικός λίγο μετά δέχθηκε γκολ από τον Πέτριτς και τελικά έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Μια εβδομάδα προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό

Στις 27 Δεκεμβρίου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναιτωλικού, μετά από την πολυήμερη άδεια όλης αυτής της εβδομάδας. Το καλό για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είναι πως το επόμενο ματς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην «Λεωφόρο»,  θα γίνει Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, καθώς φαίνεται ότι η Σούπερ Λιγκ αιφνιδίασε τις ομάδες με το ορισμό της πρώτης Αγωνιστικής του β΄ γύρου αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 02/01/2016

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 15:00

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 17:15

Ηρακλής-Καλλονή 19:30

Κυριακή 03/01/2016

Πλατανιάς-ΑΕΚ 15:00

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 17:15

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 17:15

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα 04/01/2016

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 19:30

sportait.gr