Αγρίνιο: Σήμερα το απόγευμα η συναυλία της Ευρυδίκης στην Πλατεία Δημοκρατίας

Ο Δήμος Αγρινίου σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες μελωδίες, για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα με μια μοναδική μουσική βραδιά, ελεύθερη για όλους!

Η Ευρυδίκη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία, έρχεται στο Αγρίνιο για ένα μοναδικό Live, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στη πλατεία Δημοκρατίας στις 8μμ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ».

Με όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει η Ευρυδίκη αλλά και όλα αυτά που έχουμε αγαπήσει εμείς από αυτήν. Με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες της, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ- ροκ σκηνή, αλλά και τραγούδια διαχρονικών και αξεπέραστων Ελλήνων και ξένων δημιουργών και ερμηνευτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Tετάρτη, 23/12/2015

18:00 -20:00 Γράφουμε γράμματα στον Άη Βασίλη και κάνουμε ανταλλαγή δώρων. Παιδιά φέρτε μαζί σας ότι δεν χρησιμοποιείτε και θέλετε να το ανταλλάξετε (παιδικό τμήμα Βιβλιοθήκης -Δημοτική Βιβλιοθήκη)

20:00 Pre Christmas Eve Party, συναυλία με την Ευρυδίκη στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Πέμπτη, 24/12/2015

Κάλαντα σε όλη την πόλη και σε όλες τις Δ.Ε του Δήμου Αγρινίου από τη Φιλαρμονική.

12:00 Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί με Χριστουγεννιάτικη διάθεση σε ρυθμούς latin, hip- hop και μοντέρνου χορού με το DANCE ACADEMY στη πλατεία Δημοκρατίας.