Αγρίνιο: Επιχείρηση «κλήσεις» από την Τροχαία – Πρόστιμα και σε δίκυκλα

«Βροχή» πέφτουν από το πρωί τα πρόστιμα από άνδρες της Τροχαίας Αγρινίου στο κέντρο της πόλης, σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου προπαραμονή των Χριστουγεννών,

Η κατάσταση στους κεντρικούς οδικούς άξονες είναι δύσκολη, αφενός λόγω της αυξημένης κίνησης και αφετέρου εξαιτίας των παράνομων σταθμεύσεων που δυσχαιρένουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Παράλληλα τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Από την «τσιμπίδα» της Αστυνομίας σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr  δεν ξεφεύγουν ούτε τα δίκυκλα, στα οποία επιδίδονται κλήσεις για παράνομη στάθμευση.

Όπως έχει γράψει και παλαιότερα το sinidisi.gr, οι εντολές που έχουν δοθεί από τους επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, είναι συνεχείς και εντατικοί έλεγχοι στις οδούς που «φορτίζονται» κυκλοφοριακά αλλά και στους πεζόδρομους, όπου εξακολουθούν να καταγράφονται περιστατικά παράβασης του ΚΟΚ, που αφορούν τόσο στην στάθμευση, όσο και στην διέλευση οχημάτων. Παράλληλα αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία για την αποτροπή ληστειών λόγω των ημερών. Περιπολικά, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, πεζές περιπολίες αστυνομικών αλλά και αστυνομικοί της ασφάλειας με πολιτικά έχουν επιτηρούν διαρκώς πολυκαταστήματα, τράπεζες κ.α καθώς τις ημέρες αυτές διακινούνται στην αγορά μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ καταβάλλονται και συντάξεις, γεγονός που ενδεχομένως θελήσουν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι.

Νίκος Αγγελόπουλος