Κώστας Σύρρος: «Δέχθηκα απαράδεκτη συμπεριφορά από πληρωμένους…»

Καταγγελία βόμβα από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

«Δεν με άφησαν να μπω στο εκλογικό κέντρο στο σταθμό του τρένου» ανέφερε ο κ. Σύρρος – Ευθείες βολές εναντίον του Προέδρου της ΝΕΦΕ

Πολιτικές ρουκέτες

που θα προκαλέσουν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στην τοπική ΝΔ, εξαπέλυσε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σύρρος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σύρρος «πληρωμένα άτομα, με τραμπούκισαν απαγορεύοντάς μου την είσοδο την Κυριακή το απόγευμα, στο κεντρικό εκλογικό τμήμα του κόμματος, στο Εντευκτήριο του πρώην σταθμού του τρένου στο Αγρίνιο.

Οι πόρτες ήταν κλειστές

και μόλις εγώ επιχείρησα να εισέλθω στο χώρο για να ενημερωθώ και να λάβω τα αποτελέσματα, κάποιοι που για πρώτη φορά έβλεπα, μου έκλεισαν την είσοδο και δεν με άφησαν να μπω στο χώρο. Μπορούσα να τους καταγγείλω στις τοπικές αρχές, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσω περισσότερη έκταση και τροφή για σχόλια, καθώς αυτά είναι περισσότερο οικογενειακά μας. Έχω πάντως ήδη ενημερώσει αυτούς που έπρεπε κεντρικά στο κόμμα, είναι απαράδεκτό και αισθάνομαι ντροπή, ως Πρόεδρος της τοπικής κομματικής οργάνωσης, να μην έχω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του νομού, την ώρα που τα γνώριζαν όλοι. Εδώ υπάρχουν σαφείς ευθύνες από την πλευρά του προέδρου της ΝΕΦΕ, ο οποίος θα πρέπει άμεσα να δώσει απαντήσεις για όλα αυτά που συνέβησαν την Κυριακή το απόγευμα. Επαναλαμβάνω ότι νιώθω ντροπή, αν και προσωπικά εμένα δεν με πτοούν τραμπούκικες συμπεριφορές, που και κατά το παρελθόν έχω αντιμετωπίσει. Όταν τελειώσει η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, αυτό που στην παρούσα φάση μπορώ να πω είναι ότι θα πραγματοποιήσουμε σύσκεψη κατά την οποία θα πέσουν όλα στο τραπέζι».     

Σε ότι αφορά την το πρόσωπο που θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και με δεδομένο ότι ο κ. Σύρρος είχε εξαρχής τεθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα, τόνισε επιθυμεί την ανανέωση, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει αποφασίσει, προσθέτοντας ότι σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει η διεξαγωγή ενός debate μεταξύ των δυο μονομάχων.

Ο Φώτης Τσόλκας φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις καταγγελίες Σύρρου. Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας «Συνείδηση» 23/12/15.

 

aggelopoulos