Πάτρα: Είχαν κάνει το αυτοκίνητο… περίπτερο με λαθραία τσιγάρα-Τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρησιμοποιούσαν σταθμευμένο αυτοκίνητο για να αποθηκεύουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων. Το όχημα με βουλγαρικες πινακίδες κυκλοφορίας βρισκόταν στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου στο ύψος των Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Βαρβάρας και από εκεί οι δύο αλλοδαποί πωλούσαν τα λαθραία σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Όμως, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν ραντεβού με την ατυχία τους. Μόλις είχαν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο παίρνοντας μαζί τους τσιγάρα για πούλημα, τους είδαν αστυνομικοί της ομάδας Διας και τους καταδίωξαν. Τότε εκείνοι πέταξαν από πάνω τους τα τσιγάρα και επιχείρησαν να εξαφανίσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου ρίχνοντας τα σε υπόνομο.

Ούτε το ένα ούτε τολ άλλο κόλπο έπιασε, καθώς τα κλειδιά σκάλωσαν στην σχάρα του υπονόμου και τα τσιγάρα εντοπίστηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.

Αμέσως ελέγχθηκε το αυτοκίνητο και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων  τσιγάρων οι οπόίες και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο, ενώ οι δύο αλλοδαποί (ένας Αφγανός και ένας Πακιστανός) οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών. Όπως πληροφορείται το tempo24.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί αν είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήξτων  λαθραίων τσιγάρων στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

tempo24.gr