Το πάρτι γενεθλίων του Νίκου Κοτζιά στο Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Νίκος Κοτζιάς έχει καλέσει τους υπαλλήλους να γιορτάσουν μαζί τα 65 γενέθλιά του στο φωταγωγημένο υπουργείο Εξωτερικών και όχι σε κάποιο κοσμικό στέκι. Και μπορεί να έχουν περάσει ημέρες από την ημερομηνία των γενεθλίων του – στις 19 Νοεμβρίου – δεν θα έχανε όμως την ευκαιρία για ένα ακόμα …πάρτι με τις πύλες του Υπουργείου ανοιχτές για τον λαό. Πόσο μάλλον που έχει επιλέξει να γιορτάζει τα γενέθλιά του κάθε πέντε χρόνια.
Η είσοδος θα είναι… ελεύθερη στις 20.00 το βράδυ στο Υπουργείο Εξωτερικών για υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, πολίτες και λοιπούς που θέλουν να ευχηθούν στον υπουργό, εννοείται ρεφενέ καθώς διανύουμε ημέρες κρίσης. Ποτά, αναψυκτικά και γιατί όχι (;) κεφτεδάκια θα είναι καλοδεχούμενα στο επιβλητικό κτήριο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Αυτό που έχει σημασία είναι οι οι υπάλληλοι και ο λαός να γιορτάσουν μαζί με τον υπουργό στο μεγαλοπρεπές ΥΠΕΞ που θα ανοίξει για το …κοινό.

Και μπορεί ζεϊμπέκικα να μη χορέψουν… ίσως όμως ο Νίκος Κοτζιάς πει ένα… τραγούδι με τους υπαλλήλους, όπως είχε κάνει μαζί με άλλους υπουργούς Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια της Τουρκίας τραγουδώντας και χορεύοντας το «We Are the World»…

Άλλωστε είναι γνωστός για το χιούμορ του (με τέτοια, άλλωστε, διάθεση γράψαμε τα παραπάνω) και για την αέναη χορευτική του διάθεση.

Όπως και να έχει ευχόμαστε στον υπουργό Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσει και να είναι… σιδεροκέφαλος.

Η ευχή είναι δεδομένο ότι θα του χρειαστεί και ελπίζουμε να πιάσει τόπο…

zoogla.gr