4 συνολικά προφυλακίσεις για την εγκληματική οργάνωση

Πλήρης επιβεβαίωση της «Σ» – Συνελήφθη και 10ο μέλος  της οργάνωσης από την Ασφάλεια Αγρινίου

Δικαστικό «θρίλερ» με τον 50χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας ανακύκλωσης 

Τον δρόμο για την

φυλακή πήραν άλλα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικές ποσότητες σε Αιτωλοακαρνανία και Λευκάδα, μετά το τέλος της μαραθώνιας απολογίας τους στις δικαστικές αρχές η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Μία μέρα νωρίτερα είχε προφυλακιστεί ο 30χρονος, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν ο 37χρονος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και άλλα δύο μέλη 37 και 29 ετών αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ μέχρι την διεξαγωγή της τακτικής δικασίμου υποχρεούνται να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ παράλληλα τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο 41χρονος αδερφός τους 37χρονου αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Συνελήφθη και 10ο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης στο Αγρίνιο    

Παράλληλα, όπως από την πρώτη στιγμή είχε γράψει η «Σ» ο κατάλογος των συλλήψεων της εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται να περιλαμβάνει κι’ άλλα άτομα. Έτσι κι’ έγινε. Χθες τα ξημερώματα συνελήφθη ένας 27χρονος από το Αγρίνιο ως μέλος της οργάνωσης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αγρινίου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης, ενώ το συγκεκριμένο άτομο είχε συλληφθεί και προ μηνών με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ωστόσο τότε είχε αφεθεί ελεύθερος. Ο 27χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Εισαγγελέα για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Δικαστικό «θρίλερ»

με τον 50χρονο

Στο μεταξύ ένα δικαστικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη της τελευταίες ώρες αναφορικά με τον 50χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος ήταν μεταξύ των συλληφθέντων μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Κι’ ενώ αρχικά αφέθηκε ελεύθερος για τις κατηγορίες της οργάνωσης, στη συνέχεια συνελήφθη εκ νέου καθώς σε βάρος του εντοπίστηκαν εκκρεμότητες οικονομικού ενδιαφέροντος προς το δημόσιο. Ο 50χρονος συνεχίζει να κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας και σήμερα το πρωί η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την προφυλάκισή του ή μη.   

aggelopoulos