Αναδίπλωση από Ιωνικό

Η γυναικεία ομάδα

Βόλεϊ του Ιωνικού Αγρινίου παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό, καθώς αφενός έχει όλες τις αγωνιστικές και βαθμολογικές προϋποθέσεις, αφετέρου κανείς δεν δέχεται να πάει στράφι η όλη προσπάθεια και το μεγάλο φετινό μπάτζετ, που με πολύ κόπο δημιουργήθηκε. Και μέσα σε ένα κλίμα σύμπνοιας και συναίνεσης πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Την ανέλαβε η Ελένη

Λεγάτου, κάνοντας χθες την πρώτη της προπόνηση με την ομάδα στο ΔΑΚ Αγρινίου. Η κ. Λεγάτου στο παρελθόν υπήρξε προπονήτρια στην Ολυμπιάδα Πατρών και στον Απόλλωνα Πατρών (παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο μετά από 8 χρόνια), διαθέτει σημαντική εμπειρία και οι ιθύνοντες του Ιωνικού πιστεύουν πως θα υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου, παρά το μειονέκτημα της εντός έδρας ήττας από τον συνδιεκδικητή Φιλαθλητικό Πρέβεζας. Βασικός στόχος είναι να νικήσει ο Ιωνικός μέσα στην Πρέβεζα και να πάρει προβάδισμα στα πλέι οφ, καθώς άπαντες θεωρούν πως διαθέτει πού καλύτερο ρόστερ.

Ο Γιώργος Ασημακούλας,

ο οποίος  ήταν προπονητής έως τώρα,  συνεχίζει στα τμήματα υποδομών (Κορασίδες, Παγκορασίδες) όπου άλλωστε έχει κάνει πολύ σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια και επέβλεπε ούτως ή άλλως.

Η φιλική σχέση του ίδιου με τον Αποστόλη  Βέτσα δεν στάθηκε εμπόδιο στην από κοινού απόφαση να πάρει το «τιμόνι» της ομάδας άλλος προπονητής (εν  προκειμένου προπονήτρια) αφού ο στόχος της ανόδου αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων.

papaioannou