Ιδιωτική πρωτοβουλία 9 επιχειρήσεων σκόρπισε χαμόγελα στο Αγρίνιο

Διοργάνωσαν γιορτή στον πεζόδρομο της Παπαστράτου που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Χθες το απόγευμα,

ο πεζόδρομος του οδού Παπαστράτου πλημμύρισε από μουσική, χαμόγελα, χορό, φωτορυθμικά και πολλά χάπενινγκ για τους μικρούς μας φίλους και τον κόσμο! Στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο, διοργάνωσαν μια άκρως επιτυχημένη γιορτή που εντυπωσίασε τους διερχόμενους και τους έκανε να σταθούν και να θαυμάσουν τις εκδηλώσεις. Η γιορτή που στήθηκε παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από εμπόρους-επιχειρηματίες, ωφέλησε όλη την πόλη και σκόρπισε χαμόγελα σε άτομα κάθε ηλικίας και κυρίως τη νέα γενιά της πόλης, η οποία τιμήθηκε ιδιαίτερα, αφού στη γιορτή υπήρχε η νεράιδα Άννα που έκανε face painting, έπαιζε και χόρευε με μπαλόνια μαζί με τους μικρούς συμπολίτες μας!


12399061_1060724893959356_1596052431_n

Ένας εκ των 9 επιχειρηματιών, ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος ,ανέφερε στη «Σ» πως «μετά από μια επιτυχημένη αποκριάτικη γιορτή που είχαμε διοργανώσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, λάβαμε οι 9 αυτές επιχειρήσεις την πρωτοβουλία, να μεταδώσουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, όσο πιο έντονα και χαρούμενα μπορούμε. Έχουμε την κατανόηση του Δήμου Αγρινίου για την διεξαγωγή της γιορτής μας στον πεζόδρομο και μάλιστα μας έκανε και πολύ καλές προτάσεις για εκδηλώσεις, αλλά προχωρήσαμε σε μια λύση που πιστεύαμε πως ταίριαζε καλύτερα στην ημέρα. Η θέλησή μας είναι να καθιερωθεί η γιορτή αυτή και κάθε χρόνο ο κόσμος και τα παιδιά του να διασκεδάζουν στον πεζόδρομο».

Η μουσική και το ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε στον πεζόδρομο της οδού Παπαστράτου από το πρωί, για να φτάσει στο αποκορύφωμα της αργά το απόγευμα.   xondros1