«Οργισμένη» ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για Γεροβασίλη! «Ασύστολα και ανερυθρίαστα ψέματα!»

Ανακοίνωση-«επίθεση» στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις της για τη φορολογία.

Ειδικότερα, όπως είπε η κα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, «νέοι φόροι δεν υπάρχουν, υπάρχει συνέχιση φόρων».

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει σχετικά με αιχμηρό ύφος: «Δηλαδή, η αύξηση του ΦΠΑ σε δεκάδες κατηγορίες αγαθών & υπηρεσιών, η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, η αύξηση όλων ανεξαίρετα των προκαταβολών φόρου, η αύξηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και η επιβολή φόρου στο κρασί, ακόμα και η προβλεπόμενη από τον προϋπολογισμό φορολογική λαίλαπα στο αγροτικό εισόδημα που βρίσκεται επί θύραις δεν αποτελούν νέους φόρους κατά την κα Γεροβασίλη».

Μάλιστα, οξύνοντας την επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο, την κατηγορούν από τη Χαριλάου Τρικούπη, ότι «ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα και διάλεξε και τη στιγμή, αφού στις επόμενες μέρες οι πολίτες καλούνται να καταβάλουν άμεσους φόρους 7,5 δισ. €».

«Αν η περσινή δέσμευση του κ. Τσίπρα για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ πήρε αβίαστα το 1ο βραβείο του συνειδητού ψεύδους η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη της δίνει φτερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης μεταξύ αυτών πουν ζουν εδώ αλλά βρίσκονται αλλού», καταλήγει το Κίνημα.

thecaller.gr