Σκοτωμός Λαζόπουλου με Άδωνι – Ο βουλευτής ήθελε να κάνει «ντου» στην παράσταση

Η κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο συνεχίζεται και φαίνεται πως λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στη νέα του τηλεοπτική εμφάνιση ο Λάκης Λαζόπουλος από το θέατρο Βέμπο που μεταδίδεται από τον Alpha φαίνεται πως μεταφέρεται η κόντρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για άλλη μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Για τη νέα επίθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και με tweet ενημέρωσε τον κόσμο πως θα μεταβεί στο θέατρο Βέμπο από όπου βγαίνει η ζωντανή παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου.

Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης και μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε έξω από το θέατρο Βέμπο και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Twitter.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε εντολή να μην του επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο Βέμπο, κάτι το οποίο κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα μέσω Twitter.

O Λάκης Λαζόπουλος πάντως ενημερώθηκε για την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το θέατρο, δηλώνοντας πως δεν θα του επιτρέψει να διακόψει την παράσταση και τον κάλεσε μόλις τελειώσει το Al Tsantiri να τον δει προσωπικά μέσα στα παρασκήνια.

«Ο κ. Λαζόπουλος αποφάσισε να κάνει εκπομπή για να παρέμβη στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Με εξύβριζε για περίπου 10 λεπτά. Ήρθα ήρεμα, να του ζητήσω το λόγο, να τα πει μπροστά μου και να του απαντήσω, όπως θα έκανε κάθε δημοκράτης. Αλλά δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ γιατί φοβάται. Αλλά εγώ δεν φοβάμαι. Θέλω να φτιάξω την Κυριακή μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα τον φοβάται και δεν θα τον γλείφει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης έξω από το θέατρο Βέμπο.

Δείτε τη δήλωσή του

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου

newsit.gr