Ναύπακτος: Κατέστρεψαν αρχείο και πολύτιμο εξοπλισμό του Σκακιστικού Ομίλου

Πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου, Παναγιώτης Νάκης, επικοινώνησε με το LepantoMag.gr προκειμένου να ενημερώσει για την ολική καταστροφή που υπέστη το αρχείο και ο εξοπλισμός του Σκακιστικού Ομίλου «Έπαχτος» που φιλοξενούνταν στο κτήριο όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου. Σύμφωνα με τον κ.Νάκη, στον εξοπλισμό αυτό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων μετάλλια, κύπελλα, μπλούζες του Ομίλου και πολλά ακόμη αντικείμενα, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.

Ο ίδιος αφού μας περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρήκε τα πολύτιμα αρχεία και τον εξοπλισμό του Ομίλου, μας ενημέρωσε ότι άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ αυτή τη στιγμή αναμένεται να φτάσει στο σημείο η Σήμανση για τη λήψη αποτυπωμάτων και την ανεύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα της πόλης με δεκάδες μαθητές να συμμετέχουν στις διοργανώσεις και τα τουρνουά του. Οι διακρίσεις δε των μελών του είναι πολλές και σημαντικές, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και ευρύτερα.

lepantomag