«Βόμβα» εκ θεμελίων

Όσο αυξάνει ο χρόνος της θητείας της σημερινής Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ),  που βρίσκεται ήδη στον δεύτερο χρόνο της δεύτερης τετραετίας της, τόσο διατυπώνονται ενστάσεις για την ορθότητα και τα κίνητρα των επιλογών της σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο χειρισμών στην  ΕΠΟ. Αυτή τη φορά οι ενστάσεις για τον πρόεδρο της Ένωσης, Τάκη Παπαχρήστο, διατυπώνονται με τον πιο δηκτικό τρόπο από έναν πολύ στενό συνεργάτη του, τον Γιώργο Λαγούδη.
Οι δηλώσεις του σε ιστοσελίδα και συγκεκριμένα το sfyrigmata.blogspot.gr αφήνουν σαφή ερωτηματικά για τον τρόπο που λειτουργεί ο κ. Παπαχρήστος και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για την γενικότερη λειτουργία της ΕΠΣΝΑ και κατά πόσο έτσι θα μπορούσε να υπηρετήσει το τοπικό ποδόσφαιρο εν μέσω των ευρύτερων αντίξοων συνθηκών. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με τον κ. Λαγούδη, για λογαριασμό της αθλητικής εκπομπής του «Δυτικά 98,2 FM» ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω τις δηλώσεις που έκανε, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι όντως είπε όσα αναφέρει το δημοσίευμα.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Τα σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας μας ψήφισαν για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους και όχι αυτά της ΑΕΚ», δηλώνει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Λαγούδης – Ξέσπασε σάλος με την κίνηση του Παπαχρήστου να καταθέσει υπέρ της προαναφερόμενης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ δεν είχαν ενημερωθεί για την κίνηση του προέδρου της
Κεραυνός εν αιθρία για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε η κίνηση του προέδρου της Παναγιώτη Παπαχρήστου να καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας υπέρ της ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε για ανακοίνωση που είχε βγάλει εναντίον της ομοσπονδίας. Παράλληλα από τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Λαγούδη προκύπτει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει απόφαση του ΔΣ που να… επικυρώνει την κίνηση του προέδρου της και ταυτόχρονα ουδείς γνώριζε το παραμικρό.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Λαγούδη: «Οι ενέργειες του κ. Παπαχρήστου εκφράζουν μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον. Τα μέλη του ΔΣ δεν έχουμε ενημέρωση, καθώς πέρασε πάνω από 1,5 μήνας από την τελευταία μας συνεδρίαση. Στο επόμενο ΔΣ, όταν θα γίνει, θα ζητηθούν εξηγήσεις. Πριν από έναν χρόνο τα σωματεία της Αιτωλοκαρνανίας μας ψήφισαν για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους και όχι αυτά της ΑΕΚ».