Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου απομακρύνθηκε για μία ημέρα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο νοσοκομείου Αγρινίου με τη διοίκηση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα ο διοικητής Γιώργος Βλάχος που είχε υποβάλει την παραίτησή του από μηνών και παρέμενε στην θέση του ως ότου αντικατασταθεί χθες έγινε γνωστό πως η παραίτηση έγινε δεκτή.

Δεν πρόλαβε ωστόσο να περάσει 24ωρο και η απόφαση ανακλήθηκε (!) και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση !

Ετσι ο Γιώργος Βλάχος θα συνεχίσει να διοικεί το νοσοκομείο, όταν τον περασμένο Μαϊο η σημερινή διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με έγγραφό της προς τον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ζητούσε την πειθαρχική δίωξη του Διοικητή!

Συγκεκριμένα η 6η ΥΠΕ κατηγορούσε τον Γιώργο Βλάχο για:

•Δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας.
• Δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές (κλήθηκε με έγγραφο στις 5/5 να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους).
• Εξαπολύει απειλές σε ειδεκεύομενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση (επίσχεση εργασίας) παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.

tempo24.gr