Το πρόγραμμα εκδηλώσεως του Δήμου Αγρινίου για τα Χριστούγεννα!

Αυτά τα Χριστούγεννα θα φτιάξουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι! Ένα «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» για να υποδεχτούμε τα φετινά Χριστούγεννα με τον πιο παραμυθένιο…

agrinio_paramyui-apo-zaxarh-copy

Αυτά τα Χριστούγεννα θα φτιάξουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι! Ένα «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» για να υποδεχτούμε τα φετινά Χριστούγεννα με τον πιο παραμυθένιο τρόπο! Ο δήμος Αγρινίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο Αγρίνιο από τις 7/12 έως τις 2/1.

 

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

 

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε:

«Στο Αγρίνιο φέτος η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι πραγματική Γιορτή! Γιορτή Αγάπης, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού, Χαράς, Ξεγνοιασιάς, Δημιουργίας, Πολιτισμού, Συμμετοχής, Ανάτασης, Αισιοδοξίας. Για τα παιδιά, την Οικογένεια, τους Δημότες, τους επισκέπτες μας, για όλους. Γιορτή που θα συνδυάσει δημιουργικά το Παραδοσιακό με το Σύγχρονο και  το Διαφορετικό, μ’ αυτά που μας ενώνουν και που θα μας πάνε Μπροστά. Με Δράσεις που προετοιμάστηκαν με μεράκι, κέφι, διάθεση για δουλειά και προσφορά, από όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους Εθελοντές, μακριά από εντυπωσιασμούς και σπατάλες, με σεβασμό στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των καιρών. Με Δράσεις που θα προσπαθήσουν να υπερβούν, συμβολικά και ουσιαστικά τις μεγάλες αντιξοότητες, θα προσπαθήσουν να τις μετατρέψουν σε Φαντασία, σε Δημιουργία, σε Προοπτική, σε Ευκαιρία. Μια Ευκαιρία να αποδείξουμε ότι το Αγρίνιο μετατρέπεται μεθοδικά, σε τόπο να ζεις. Μια Ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Μια Ευκαιρία να Γιορτάσουμε! Πραγματικά! Να μοιραστούμε όλοι μαζί στιγμές ξενοιασιάς και κεφιού αλλά και για να στείλουμε το μήνυμα ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη από αυτή που φεύγει. Εύχομαι σε όλες και όλους, Υγεία, Δύναμη και καλές γιορτές!»