Σάλος με βίντεο που δείχνει άντρα των ΜΑΤ να σπάει τζάμια παρκαρισμένου αυτοκινήτου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει ένα στιγμιότυπο από τα πρόσφατα επεισόδια στο Βόλο.   Η κάμερα κατέγραψε τις οδομαχίες που ξέσπασαν την Κυριακή, μετά τις πορείες για τα επτά χρόνια από το θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου. Στο βίντεο, του οποίου ο οπερατέρ φαίνεται πως βρίσκεται από το «στρατόπεδο» της αστυνομίας, καταγράφεται ένας άντρας των ΜΑΤ να χτυπά επαναλαμβανόμενα με την ασπίδα του ένα όχημα την ώρα που οι αντιεξουσιαστές εξαπολύουν επίθεση με μολότοφ. Ωστόσο το πλάνο δεν είναι καθαρό και δεν διακρίνεται ακριβώς τι υπάρχει στο σημείο.   Το στιγμιότυπο είναι καταγεγραμμένο στο 3ο λεπτό και ο συγκεκριμένος άντρας των ΜΑΤ διακρίνεται στα δεξιά.

Εν τω μεταξύ σήμερα thessaliatv.gr μεταδίδει πως η δημοτική αρχή Βόλου ανοίγει μέτωπο με τους αντιεξουσιαστές και μεταφέρει το μήνυμα του δημάρχου. Όπως ανέφερε κατα την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου με αφορμή τα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής και τις ζημιές που προκάλεσαν ομάδες νεαρών κουκουλοφόρων στο κέντρο της πόλης ήδη συγκροτούνται ομάδες πολιτών που αν χρειαστεί θα επέμβουν για να αποτρέψουν οποιαδήποτε πρόκληση επεισοδίων γίνει στις 18 Δεκεμβρίου, που έχει προαναγγελθεί και πάλι πορεία στο κέντρο της πόλης. Στην ομάδα μάλιστα θα μετέχει και ο ίδιος , όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι.»Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε . Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων θα δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες. Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι 3.30 και 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, Ι.Χ. αυτοκίνητα, οι αριθμοί κυκλοφορίας των οποίων είναι στη διάθεσή του, ξεφόρτωναν λάστιχα αυτοκινήτων και κάδους απορριμμάτων στο Θόλο, ενώ ένα από τα αυτοκίνητα είχε πινακίδες Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ενημερώθηκε η Εισαγγελία και η Αστυνομία «αλλά μέχρι εκεί γιατί εμείς ρουφιάνοι δεν είμαστε» και για να γνωρίζουν ότι Δημοτική Αρχή δεν αστειεύεται με θέματα της πόλης.

921653_vhnmjbk_hjk

πηγή: thessaliatv.gr / www.lifo.gr