Ο Λεβέντης έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον Τσίπρα!

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα χθες το βράδυ, Δευτέρας στην ΕΡΤ, σε μια περίοδο, που τα πράγματα στην…

mega_LARGE_t_53761_1379191

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η τηλεθέαση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα χθες το βράδυ, Δευτέρας στην ΕΡΤ, σε μια περίοδο, που τα πράγματα στην οικονομία κρέμονται από μια κλωστή και οι πολιτικές εξελίξεις είναι συνεχείς.

Φαίνεται, πως ο κόσμος κουράστηκε και περιμένει πλέον να ακούσει αλήθειες και πραγματικότητες και όχι να συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις μετρήσεις, περίπου 453.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ με μέσο όρο τηλεθέασης 10,4%. Στα λεγόμενα νεανικά κοινά – ηλικιών 15 – 44 – ο μέσος όρος διαμορφώνεται στο 5,7%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης καταγράφεται στους τηλεθεατές άνω των 65 με 17,1% και το χαμηλότερο στις γυναίκες 15 – 24 με ποσοστό 2,4%.

Λίγο αργότερα ο Βασίλης Λεβέντης στον «Ενικό» στο Star έκανε πολύ καλή τηλεθέαση με 20,4 θεαματικότητας.

Εξάλλου, οι τηλεθεατές φαίνεται πως προτίμησαν και πάλι τα σήριαλ, τα οποία σημειωτέον δεν έχασαν ούτε μια μονάδα, αφού κινήθηκαν από 28%-30% όπως κάθε Δευτέρα βράδυ.