Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός οι Ρωσοπόντιοι και ο Τζιτζικώστας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παράγοντες και οι παίκτες του Παναιτωλικού όταν πριν από εβδομάδες έφτασαν στο γήπεδο της Τούμπας για να παίξουν στον…

savvidis-ivan

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παράγοντες και οι παίκτες του Παναιτωλικού όταν πριν από εβδομάδες έφτασαν στο γήπεδο της Τούμπας για να παίξουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έξω από το γήπεδο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οκτώ χιλιάδες άνθρωποι. Τι γίνεται εδώ, είπε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα ματς με την Μπαρτσελόνα.

Γι΄ αυτό ρώτησε να μάθει την αιτία της κοσμοπλημμύρας έξω από το γήπεδο. Ένας παράγοντας του ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε ότι όλοι αυτοί που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο ήταν Ρωσοπόντιοι που είχαν συγκεντρωθεί για να πάνε να ψηφίσουν μαζικά υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Οι εκλογές δεν έγιναν και στη συνέχεια οι παράγοντες του ΠΑΟΚ για να τους αποζημιώσουν τους πήγαν να δουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Για την ιστορία σας ενημερώνω ότι οι Ρωσοπόντιοι που μεταφέρθηκαν από τον στρατηγό Θόδωρο Τσουκάτο μέσω Κύπρου ήταν η αιτία να χάσει ο Καραμανλής τις εκλογές του 2000.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Μεϊμαράκης γι΄ αυτό όπως πληροφορούμαι μιλάει σε άπταιστα γαλλικά για τον Ιβάν Σαββίδη.

lykavitos.gr