Πρέβεζα: Απατεώνας έταζε δάνεια από γερμανική τράπεζα

Ο 35χρονος δράστης έπεισε το 43χρονο θύμα του ότι μπορούσε να του εξασφαλίσει δάνειο από γερμανική τράπεζα και του πήρε 1.200 ευρώ για τα υποτιθέμενα έξοδα της έγκρισής του
      Η ανάγκη για διακίνηση μετρητών χωρίς τις δεσμεύσεις των capital controls, έκανε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου έναν 43χρονο από την Πρέβεζα να αναζητήσει λύση στην εξασφάλιση δανείου και πιστωτικής κάρτας από ξένες τράπεζες.
      Έτσι, βρέθηκε μπροστά σε έναν αετονύχη ο οποίος κατάφερε να τον πείσει ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για την έκδοσή τους από τράπεζα γερμανικών συμφερόντων και του ζήτησε 1.200 ευρώ για τα υποτιθέμενα έξοδα της έγκρισης του δανείου και την τραπεζική προμήθεια. Πάνω στην απόγνωσή του, ο 43χρονος έδωσε τα χρήματα, όμως από τότε περίμενε μάταια ενημέρωση για την υπόθεσή του…….
Όταν κατάλαβε ότι είχε πέσει σε απατεώνα, κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Πρέβεζας κι οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 35χρονο δράστη, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για απάτη και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα θύματά του.
protothema.gr