Η τύχη τους χτύπησε την πόρτα

Μια παρέα Αγρινιωτών κέρδισε ένα από τα 5«αρια» του Τζόκερ

Η τύχη χτύπησε την πόρτα

μιας παρέας αγρινιωτών, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Σε εποχή κρίσης και πριν ξεκινήσει η περίοδος των εορτών που τα έξοδα αυξάνονται, το Τζόκερ «χάρισε» χαμόγελα και χρήματα σε 7 συμπολίτες μας! Στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού, βρέθηκαν 8 τυχερά δελτία, ένα εκ των οποίων παίχτηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του Στέφανου Βάτσιου, στην οδό Κακαβιά στην Πλατεία Καραπανέικα, από μια παρέα θαμώνων – παιχτών του πρακτορείου. Το καθένα από τα 8 τυχερά δελτία κερδίζει 69.518,18 ευρώ!

Για το τυχερό ομαδικό δελτίο του Αγρινίου, ο κάθε ένας πλήρωσε 10 ευρώ και κέρδισε 7.900 ευρώ! Επί δύο μήνες, η παρέα έπαιζε ακριβώς τους ίδιους αριθμούς και το πολυπόθητο αποτέλεσμα ήρθε τελικά προχθές, γεμίζοντάς τους με ευτυχία. Τζόκερ είχαν επιλέξει τον αριθμό 12, αλλά τελικά «βγήκε» το 13.

Σε περίπτωση που μάντευαν σωστά το Τζόκερ θα μοιράζονταν το αστρονομικό ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ!

Στο συγκεκριμένο πρακτορείο

έχουν σημειωθεί πολλές επιτυχίες κατά το παρελθόν σε διάφορα άλλα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Ο κ. Βάτσιος, ο οποίος είναι πράκτορας από το 1981,πανευτυχής που έλαχε το 5αρι στο πρακτορείο του δήλωσε μεταξύ άλλων στη «Σ» ότι «ο κόσμος πρέπει να συμμετέχει και να παίζει τυχερά παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να «τζογάρει» πολλά χρήματα. Ακόμη και με 50 λεπτά ανοίγει η τύχη του καθενός. Εύχομαι πάντα σε όλους επιτυχίες».

xondros1