Τα βρήκαν Λεβέντης-Τσίπρας; Η Γεροβασίλη προαναγγέλλει διεύρυνση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας!

Με μια δήλωσή της «γρίφο» η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες…

Ειδικότερα, όπως είπε στο Real.gr η Όλγα Γεροβασίλη: «Εκτιμώ ότι, όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ότι -αντίθετα- είναι πολύ πιθανόν και να ενισχυθεί στο μέλλον». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «φαντασιώσεις περί αριστερής παρένθεσης στην οποία επιμένουν ορισμένοι, παρότι τόσες φορές προσπάθησαν να την υλοποιήσουν και άλλες τόσες απέτυχαν».

«Η κοινωνία το αντιλαμβάνεται, παρά τη συστηματική παραπληροφόρηση από μερίδα των media. Και, φυσικά, το γνωρίζουν οι 153 βουλευτές που, συνεπείς στα όσα δημόσια και ξεκάθαρα συμφωνήσαμε -όλοι μας- με το λαό στις εκλογές του Σεπτέμβρη, στηρίζουν τη μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η ίδια.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η δήλωση της Γεροβασίλη, ειδικά από τη στιγμή, που Λεβέντης και Τσίπρας φαίνεται να έχουν έρθει κοντά και θα τα πουν δια ζώσης μέσα στις επόμενες ημέρες;

Πάντως, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης, ωστόσο υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση Τσίπρα-Λεβέντη, που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε… γάμο και διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της κυβέρνησης!

Αναλυτικά, η δήλωση της Γεροβασίλη στο Real.gr:

«Όσο η κυβέρνηση βαδίζει στο μονοπάτι της εξόδου από την κρίση, υλοποιώντας τη συμφωνία με γνώμονα την αναδιανομή των βαρών προς όφελος των αδυνάμων, τόσο θα ισχυροποιείται η θέση της στην κοινωνία.

Αυτός ο βασικός μας πυλώνας αποτελεί αξία ανώτερη από κάθε φαντασίωση περί “αριστερής παρένθεσης”, στην οποία επιμένουν ορισμένοι παρότι τόσες φορές προσπάθησαν να την υλοποιήσουν και άλλες τόσες απέτυχαν.

Και, ασφαλώς, αυτή η αξία υπερέχει των όποιων κομματικών ισορροπιών ή προσωπικών επιδιώξεων. Για αυτό και εκτιμώ ότι, όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ότι -–αντίθετα– είναι πολύ πιθανόν και να ενισχυθεί στο μέλλον.

Η κυβέρνηση απέδειξε, ήδη, ότι αντιμετωπίζει τα διαχρονικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με τρόπο αποτελεσματικό, προοπτική οριστικής λύσης και επιβάρυνση των πολιτών υπο-πολλαπλάσια από ό,τι προέβλεπαν όλες οι αναλύσεις. Αυτό έγινε με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αυτό θα γίνει και στο ασφαλιστικό.

Η κοινωνία το αντιλαμβάνεται, παρά τη συστηματική παραπληροφόρηση από μερίδα των media. Και, φυσικά, το γνωρίζουν οι 153 βουλευτές που, συνεπείς στα όσα δημόσια και ξεκάθαρα συμφωνήσαμε -όλοι μας- με το λαό στις εκλογές του Σεπτέμβρη, στηρίζουν τη μόνη κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

thecaller.gr