Να συνεχίσουν έτσι

Μέσα από τις αθλητικές μας στήλες θίχθηκε προ καιρού ένα θέμα που – κατά τη γνώμη μου και πολλών άλλων – αφορούσε κάποιες «μικρές αδικίες» στην κατανομή χρήσης του ΔΑΚ Αγρινίου από τους συλλόγους που προπονούνται εκεί.
Αυτό όμως δεν μπορεί να εκτοπίσει την θετικότατη γνώμη για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην κατεύθυνση της  βελτίωσης του «Μιχάλης Κούσης» σε πολλά επίπεδα, κάτι που επίσης φροντίσαμε να αναδείξουμε αναλυτικά ως μέσο ενημέρωσης.
Η σημερινή παρέμβαση υφίσταται  για να δώσει και μία ακόμα θετική παράμετρο. Η εντύπωση όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι πως η Δημοτική Αρχή δεν «σύρεται», όπως σε περιπτώσεις άλλων Δημάρχων, να κάνει «πέντε» πράγματα για τα μάτια του κόσμου. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τη πρόοδο του αθλητισμού, με την υγειή του πλευρά.
Ειδικά ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης αποδεικνύει καθημερινά πως  εργάζεται ουσιαστικά για την στήριξη του τοπικού αθλητισμού. Βλέπουμε επιτέλους τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους σε αθλητικές δραστηριότητες ομάδων της περιοχής. Κι όχι για να φωτογραφηθούν ώστε  στείλουν το υλικό στα media, μα ως πολίτες που ενδιαφέρονται. Πέρα από τα εύσημα  εύχομαι,  όπως και πλήθος συνδημοτών μας, να συνεχίσουν έτσι.
papaioannou