Πάτρα: Απίστευτο! Παραλίγο σύγκρουση οχημάτων πάνω στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

“Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. :
Κυκλοφοριακή συμφόρηση!!
Δύο αυτοκίνητα παραλίγο να τρακάρουν.
…και όσο για τους πεζούς;;; Με προσοχή και από το πεζοδρόμιο”, μας μεταφέρει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, επιβεβαιώνοντας ένα 24ωρο μετά το χθεσινό φωτορεπορτάζ του tempo24.gr για το κυκλοφοριακό χάος που έχει στοιχειώσει την Πάτρα. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (σημερινές):

Θυμηθείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του tempo24.gr το οποίο συζητήθηκε ευρέως από τους Πατρινούς, σχολιάστηκε θετικά και “ταξίδεψε” μέσω διαδικτύου … δυστυχώς και σε άλλες πόλεις!!! 

Χάος στην Πάτρα από το κυκλοφοριακό! Καθημερινά το συναντάμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όμως όταν βρέχει η κατάσταση είναι απελπιστική!

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά σε όλες τις κεντρικές οδούς της Πάτρας το μεσημέρι της Πέμπτης και Αστυνομικός ούτε για δείγμα… Σοβαρά τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας; Μάλλον όχι. Αν παρατηρήσουμε καλα, όλοι οι δρόμοι είναι “όμηροι” της διπλής στάθμευσης. Σχεδόν σε όλο το μήκος της, η Καραισκάκη, η Κανακάρη, η Μαιζώνος και άλλες οδούς είναι διπλοπαρκαρισμένη! Που σημαίνει ότι χάνεται μια λωρίδα κυκλοφορίας και προκαλείται χάος! Παράλληλα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω και οι πεζόδρομοι της πόλης έχουν πέσει “θύματα” των … άνετων οδηγών που δε δίνουν δεκάρα για τη πόλη, τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και σήμερα παρκάρουν κανονικά όσοι θέλουν, χωρίς καμία αναστολή. Άλλωστε ποιος θα τους ελέγξει; Κατά μεγάλο μήκος ο πεζόδρομος έχει καταληφθεί από αυτοκίνητα και σήμερα!

Σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό… γερά νεύρα να έχουν οι οδηγοί και όσοι πιστεύουν ακόμη ότι η πόλη αυτή μπορεί να χαρακτηρίζεται … Ευρωπαική!!! 

tempo24.gr