Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάργηση του Α.Τ.Κατούνας

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κατούνας «Αρχαία Mεδεών» και ο πολιτιστικός σύλλογος Κομποτής «Η Τοριβία», καλούν όλους τους Κατοίκους, τους συλλόγους και τους φορείς καθώς επίσης και την συμπολίτευση και αντιπολίτευση να είναι σύσσωμοι στη διαμαρτυρία για την παραμονή του Αστυνομικού τμήματος της Κατούνας. Θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 11.00 έξω από το αστυνομικό τμήμα.
Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:
Όλοι να δώσουμε το βροντερό παρόν. Με αφορμή το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος της Κατούνας και ζητούμε την διατήρηση και ενίσχυσή του.
Με την κατάργηση του Τμήματος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι πλήττεται βάναυσα το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό εκφράζουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους, την αγανάκτησή τους αλλά και συν τοις άλλοις, η τοπική οικονομία θα υποστεί μεγάλο πλήγμα, διότι, η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος θα επιφέρει ένα «ντόμινο» αποχωρήσεων υπηρεσιών που έχουν απομείνει στην περιοχή μας.
Η Δημοτική ενότητα Μεδεώνος έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα με κατάργηση υπηρεσιών και δεν μπορεί να υποστεί κάτι ανάλογο με το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας που βρίσκεται σε μια περιοχή με πολλά και δυσανάλογα προβλήματα.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ