Ο ΟΤΕ αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ

Εντατικές επαφές με εταιρίες πληροφορικής έχουν τα αρμόδια στελέχη της ΝΔ προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, όταν αυτή αποφασιστεί να γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece από τη Συγγρού έχουν απευθυνθεί μεταξύ άλλων και στον ΟΤΕ προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ο υψηλότατος κύρους τηλεπικοινωνιακός οργανισμός να αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής της διαδικασίας.

Είναι προφανές ότι η ηγεσία της Συγγρού επιθυμεί να αξιοποιήσει όχι μόνο την υψηλή τεχνογνωσία του ΟΤΕ, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για οργανισμό με πανελλαδικές υποδομές, τόσο σε δίκτυα, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Σημειώνεται πάντως ότι σε κάθε περίπτωση από όποια σκοπιά και αν το δει κανείς, η συμμετοχή του ΟΤΕ στην λόγω διαδικασία συνιστά κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού.

Όπως και να έχει πάντως, οι χρόνοι είναι εξαιρετικά ασφυκτικοί και καθίσταται απολύτως αναγκαίο η επιλογή της εταιρίας να έχει γίνει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.