Άνετα ο Ιωνικός

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ιωνικός Αγρινίου να νικήσει με 3-0 σετ τον ΑΟ Φιλία Άρτας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Βόλλεϋ  Γυναικών. Ανώτερες οι αθλήτριες του Γιώργου Ασημακούλα βρήκαν υποτυπώδη αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, που το κέρδισαν με 25-16. Οι φιλοξενούμενες δεν άντεξαν πολύ στους ρυθμούς των γηπεδούχων, οι οποίες χρησιμοποίησαν και πολλές νεαρές από την ομάδα Κορασίδων στην πορεία του αγώνα. Αυτό δεν τις εμπόδισε να νικήσουν με 25-8 και 25-8 τα δύο επόμενα σετ για να φτάσουν σε μια πολύ άνετη νίκη. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες δεν ήταν λίγοι (αναλογικά) και χωρίς να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον είχαν την ευκαιρία να δουν καλές στιγμές από τις παίκτριες του Ιωνικού, όταν κατάφερναν να «απεγκλωβιστούν» από την έλλειψη ανταγωνισμού.   Το επόμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα η ομάδα του Ιωνικού αγωνίζεται εκτός έδρας με τον  Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, ομάδα που πριν δυο χρόνια αγωνίζονταν στον βόρειο Όμιλο της Α2. Ο Ιωνικός κόντρα στην Αρτινή ομάδα αγωνίστηκε με τις Τζωρτζοπούλου Ξ. Λογκιζίδου Κ. Καλαμπόκα Ι. Μποτσάκη Ε. Σαρδελή Ν. Παπανίκου Α. Σταμουλακάτου Ε. Λιάκου Β. Δημητράντζου Χ. Μπαλωμένου Κ. Βέτσα Α. Ασημακούλα Φ. Ασλανίδη Φ.
Κέρδισε και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας με 0-3 σετ τον Κ. Παλαμά στο Μεσολόγγι και η Βολίς Κέρκυρας 3-0 τον ΑΣΓΙ, στο νησί των Φαιάκων.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΣΕΤ
Φιλαθλητικός Πρέβεζας
5
14
15 – 2 
Ιωνικός Αγρινίου
5
13
14 – 3 
Βολίδα Κέρκυρας
5
12
12 – 5 
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY
4
9
9 – 5 
Α. Ο. Φιλία Άρτας
4
3
5 – 9
Απείθαρχος Ιωαννίνων
4
3
3 – 9 
Κ.  Παλαμάς Μεσολογγίου
4
0
1 – 9 
Α. Γ. Σ. Ιωαννίνων
4
0
0 – 12
Φ. Ε. Ιωαννίνων
αποχώρησε
 
0cfd188c-8cd9-4b55-9ec5-8cf632d496f0
Με την πόλη,  για την πόλη 
Μετά το παιγνίδι με τον ΑΟ Φιλία Άρτας οι κοπέλες, ο προπονητής και μέλη της Διοίκησης του Ιωνικού επισκέφτηκαν το café «cafeina»,  έναν εκ των χορηγών της, κι απόλαυσαν τα ροφήματα του καταστήματος. Υπήρχε πολύ κέφι μετά τη νίκη και αισιοδοξία για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Την πρόσκληση δεν αρνήθηκε κι ο Δήμαρχος Αγρινίου, ο οποίος έδωσε το παρόν (φωτο) για να ευχηθεί καλή συνέχεια. Όπως έλεγαν οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ανταποδίδουν στους χορηγούς του την ενίσχυση που του προσφέρουν.
papaioannou