Εγκατάλειψη και… καναπέδες στο πάρκο των Εργατικών Κατοικιών Δοκιμίου

Εγκατάλειψη και… καναπέδες στο πάρκο των Εργατικών Κατοικιών Δοκιμίου

Καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής

 

IMG_20151120_104314Με δυσφορία οι κάτοικοι της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών Δοκιμίου καταγγέλλουν στη «Σ» την εγκατάλειψη του πάρκου της γειτονιάς τους που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία της περιοχής τους. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες κατοίκους αλλά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε αποπνικτική, αφού κάθε λογής σκουπίδια έχουν «πνίξει» το παρκάκι της πλατείας. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εγκαταλειφτεί σε διάφορα σημεία του πάρκου σκουπίδια, ξερά χόρτα, μέχρι και ένας παλιός καναπές! Οι κάτοικοι, όπως καταγγέλλουν, έχουν ειδοποιήσει ουκ’ ολίγες φορές τον Δήμο Αγρινίου για να καθαρίσει το πάρκο και την περιοχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

IMG_20151120_104401 Πάντως στην εν λόγω περιοχή τους τελευταίους μήνες έχουν κατασκευαστεί πολλά έργα και έχουν διανοιχθεί και δρόμοι, γεγονός που αναβάθμισε την ευρύτερη περιοχή. Επίσης έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος που ενώνει την περιοχή, τόσο με τις Εργατικές Κατοικίες που βρίσκονται κάτω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου, όσο και με την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Αλλά αυτά τα έργα υποδομών δεν «παρέσυραν» στον δρόμο της ανάπτυξης και την καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ως γνωστόν πολλά προβλήματα από μερίδα ΡΟΜΑ, οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην περιοχή.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες των κατοίκων για την καθαριότητα, σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, επέμβαση στο σημείο.

xondros1