Εκτός οι Μπεχαράνο, το… παλεύει ο «Ρούσκου», μπήκε ο Ουάρντα

Ντάνι και ο Ντιέγκο Μπεχαράνο παρέμειναν στη Βολιβία λόγω των τραυματισμών τους και δεν μπορεί να τους υπολογίζει ο Ματζουράκης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Αντίθετα επέστρεψε ο Ουάρντα και ο Ρουσκουζέδα προσπαθεί να προλάβει την αναμέτρηση της Τούμπας.
Η  επιστροφή των Βολιβιανών είχε προγραμματιστεί για χθες βράδυ, αλλά αμφότεροι οι  Μπεχαράνο παρέμειναν στη Βολιβία, καθώς τραυματίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα με την Παραγουάη κι έμειναν  εκεί για να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Στο χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχε κανονικά ο Ουάρντα που επέστρεψε από την Αίγυπτο και λογικά υπολογίζεται άμεσα για το Κυριακάτικο ματς των κυανοκίτρινων. Όσο για τον Ρουσκουζέδα «έβγαλε» μέρος του προγράμματος και η σημερινή προπόνηση (στις 4.30 το απόγευμα) θα δείξει κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.
Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Καμαρά, ο Κουτρομάνος και Μήλιος. Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ενημέρωνε για την χθεσινή προπόνηση: «Σε θέματα τακτικής ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση, με κυκλοφορία μπάλας και συνεργασίες γραμμών, ανάπτυξη και στήριξη αμυντικού χρόνου».
papaioannou