Περιττή και επιζήμια «κουβέντα»

Ο Γιάννης Ματζουράκης ούτε που θέλει να ακούει αυτή τη στιγμή για σενάρια μεταγραφολογίας, τα οποία στο Αγρίνιο έχουν γίνει «ψωμοτύρι» τα τελευταία δέκα χρόνια. Και πώς να μην γίνουν όταν η Διοίκηση Κωστούλα στο διάστημα αυτό έχει ξεπεράσει τις διακόσιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών;
Μα στην συγκεκριμένη καμπή της ομάδας, που ο έμπειρος τεχνικός της προσπαθεί να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία, κάθε τέτοια αναφορά δεν τον βοηθά. Διότι ο ερχομός κάποιων παικτών σημαίνει αυτόματα την αποχώρηση κάποιων άλλων.
Φυσικά είναι αφελές να πιστέψει κανείς πως ο Ματζουράκης και η ΠΑΕ δεν ασχολούνται με μεταγραφικούς στόχους, ειδικά όταν ο Μπελεβώνης έλειψε για καιρό σε χώρες όπου ο Παναιτωλικός αναζητά παίκτες τα τελευταία χρόνια.
Αυτό το γνωρίζουν και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές των κυανοκίτρινων. Εκείνο που περισσότερο δεν θέλει ο Ματζουράκης είναι να αναφερθούν θέσεις στις οποίες θα γίνουν προσθήκες, είτε αυτό προκύψει από διαρροές, είτε από απλή φημολογία που  μπορεί  να γίνει αληθοφανής και για τους παίκτες, στους οποίους θα στηριχθεί για τα επόμενα  δύσκολα παιγνίδια.
papaioannou