Εντοπίστηκε νεκρός ο 55χρονος Γεράσιμος Καλιακμάνης που είχε εξαφανιστεί

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στις έρευνες για την εξαφάνιση του Γεράσιμου Καλιακμάνη. O 55χρονος Γεράσιμος Καλλιακμάνης, που αγνοούνταν από το  Σάββατο 7 Νοεμβρίου όταν και διεκομίσθη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου απ΄ όπου έφυγε χωρίς τη συγκατάθεση των ιατρών, βρέθηκε νεκρός σήμερα, σε πολύ μικρή μάλιστα απόσταση από το Νοσοκομείο.

Επί 10 ημέρες ήταν σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες και αναζητήσεις από οικεία του πρόσωπα και ένα από αυτά εντόπισε τη σορό του σήμερα το μεσημέρι σε χωράφι λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το ακριβές λοιπόν σημείο υπέδειξε γνώριμος του Καλιακμάνη που τον είχε συναντήσει στον ίδιο χώρο στις 9 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του. Τότε μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν συνομιλήσει, καθώς ο γνωστός του δεν γνώριζε πως ο 55χρονος αγνοούνταν. Το έμαθε μετά από ημέρες και έσπευσε να ενημερώσει τις αρχές και τους οικείους και υπέδειξε το σημείο, όπου μετέβη και ο ίδιος.
Εκεί έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για την ανάσυρση της σορού. Θα ακολουθήσει πλέον η έρευνα για τα αίτια του θανάτου από τις τοπικές αρχές, ενώ θα παραγγελθεί και η νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.