Αγωνία στο Αγρίνιο για τους δύο εξαφανισθέντες από την περιοχή

Αγωνία στο Αγρίνιο για τους δύο εξαφανισθέντες από την περιοχή

Σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο ατόμων

 

Άκαρπες αποβαίνουν μέχρι ώρας οι αναζητήσεις και οι έρευνες των τοπικών αρχών, για τον εντοπισμό δύο ατόμων από την περιοχή που αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις εξαφάνισης στην περιοχή του Αγρινίου, στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον 55χρονο (ΦΩΤΟ) Γεράσιμο Καλιακμάνη του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το νοσοκομείο του Αγρινίου στις 7 του μήνα και για τον οποίο οι οικείοι του αγωνιούν, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πλέον και χαρτιά στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή με την φωτογραφία του, που έχουν τοιχοκολληθεί σε κεντρικά σημεία.

Όποιος γνωρίζει κάτι για τον 55χρονο που κατοικούσε στην Παντάνασσα μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 6975-735122 και 6977-030196.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου(συνομιλιών) για τον 55χρονο μετά την εξαφάνιση του έγιναν έρευνες στην περιοχή του Αγγελοκάστρου, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν αποφέρει και οι έρευνες για την 70χρονη Κωνσταντίνα Μαντζώρου που έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση – έκκληση των οικείων της, η 70χρονη έφυγε από το σπίτι της στην οδό Δελφών 33 για να επισκεφθεί φίλη της στην οδό Καρπενησίου (σημερινή Εθνικής Αντιστάσεως) στο Πλατανάκι.
Κατά την τελευταία της εμφάνιση φορούσε βυσσινί φόρμα, πάνω-κάτω, είναι αδύνατη και έχει ύψος 1.60.
Πρόκειται για άτομο με άνοια και χρόνια ψύχωση και παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στο τηλέφωνο 6944-762598.

aggelopoulos