Διανομή μανταρινιών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου

Ξεκίνησε και το πρόγραμμα Δωρεάν Αντιγριπικού εμβολιασμού στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

Συνεχίζεται τα πρόγραμμα

διανομής φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου στους δικαιούχους συμπολίτες μας. Η διανομή πραγματοποιήθηκε και πάλι στον χώρο στάθμευσης στην περιοχή των Παλιών Σφαγείων. Χθες, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή, διανεμήθηκαν συνολικά 22 τόνοι μανταρινιών, ενώ η διανομή των ποσοτήτων  γίνεται ανάλογα με τα κριτήρια που ισχύουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αύριο Πέμπτη τα φρούτα που θα διανεμηθούν θα είναι μήλα και ακτινίδια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παράλληλα, στο Κοινωνικό

Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου υλοποιείται πρόγραμμα Δωρεάν Αντιγριπικού Εμβολιασμού σε κατόχους κάρτας Κοινωνικού Ιατρείου.

Οι δικαιούχοι είναι 27 άτομα, τα οποία έχουν ενημερωθεί σχετικώς από τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Ιατρείου. Κάθε χρόνο εγκρίνεται ο εμβολιασμός των συγκεκριμένων ατόμων από την εταιρεία που συνεργάζεται με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγρινίου. Οι εμβολιασμοί γίνονται με την συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας – Αγρινίου και ξεκίνησαν από την Τρίτη 3 του μήνα. Ο Αντιγριπικός Εμβολιασμός γίνεται κάθε χρόνο και έχει ως γνώμονα να λειτουργήσει προληπτικά στα μέλη των εμπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού.

xondros1